BEST BAY NORWAY AS Personvernerklæring.


Denne personvernerklæringen beskriver hvordan dine personlige opplysninger samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra www.bestbaynorway.no. 


PERSONLIG INFORMASJON VI SAMLER INN 


Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn visse opplysninger om enheten din, inkludert informasjon om nettleseren din, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, når du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de enkelte nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsteder eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "Enhetsinformasjon".


Vi samler inn enhetsinformasjon ved hjelp av følgende teknologier: - "Cookies" er datafiler som er plassert på enheten eller datamaskinen din, og inneholder ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler, og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org. - "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data, inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings- / utgangssider og dato / tidsstempler. - "Web beacons", "tags" og "pixels" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet. Google Analytics Shopify I tillegg når du foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp gjennom nettstedet, samler vi inn visse opplysninger fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "Bestillingsinformasjon."


Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og ordreinformasjon. 


HVORDAN BRUKER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE? 


Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle bestillinger som er lagt inn via nettstedet (inkludert behandling av betalingsinformasjonen din, ordning for frakt og levering av fakturaer og / eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å: Kommunisere med deg; Screen våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.


Vi bruker enhetsinformasjonen vi samler inn for å hjelpe oss med å skjerme for potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimalisere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til markedsførings- og reklamekampanjene våre).


DELING AV DIN PERSONLIGE INFORMASJON 


Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. Vi bruker for eksempel Shopify til å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker personopplysningene dine her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss med å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet - du kan lese mer om hvordan Google bruker dine personlige opplysninger her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout. Til slutt kan vi også dele dine personlige opplysninger for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller på annen måte beskytte våre rettigheter. Du kan velge bort målrettet annonsering ved å:


FACEBOOK - https://www.facebook.com/settings/?tab=ads 

GOOGLE - https://www.google.com/settings/ads/anonymous 


I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances opt-out-portal på: http://optout.aboutads.info/. IKKE SPOR Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukspraksis når vi ser et Ikke spor-signal fra nettleseren din.


DINE RETTIGHETER 


Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir korrigert, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å utøve denne rettigheten, kan du kontakte oss via kontaktinformasjonen nedenfor. I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, bemerker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. I tillegg må du være oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA. 


OPPBEVARING AV DATA 


Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi opprettholde bestillingsinformasjonen din for våre poster, med mindre og til du ber oss om å slette denne informasjonen.


ENDRINGER 


Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre driftsmessige, juridiske eller forskriftsmessige årsaker. KONTAKT OSS For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å klage, kan du kontakte oss via e-post på kristian@bay.no eller via post ved hjelp av detaljene nedenfor: c/o Kristian Bay Frydenlundgata 12B, Oslo, 0169, Norge